maandag 27 juli 2015

Time flies

Wat vliegt de tijd!
Ineens bedacht ik mij dat ik al weer heel lang niets van me heb laten horen.
Ik moet bekennen dat ik ook weinig aan haken toe kom... mede door onze lieve kleine nieuwe meisje. Ze is alweer bijna 7 maanden,  wat gaat het toch allemaal snel.
In de afgelopen maanden heb ik dus bijna niets gehaakt, op een paar Lanukas rammelaars en wat kleine projecten na (bloemenslingers enzo).
Wat ik ik dan wel uitgevoerd op creatief gebied?
Bink werd begin juli 5 jaar. En omdat we vorig jaar zijn verjaardag niet echt konden vieren (doordat ik zo ernstig ziek was), wilde ik er dit jaar iets heel speciaals van maken. Hij mocht een thema kiezen!
Bink koos voor Super Mario... en dus ging ik aan de slag om zelf slingers te maken, rietjes te versieren, een piƱata in elkaar te knutselen. De gehele aankleding werd rood/groen, wat een werk, maar wat was het geslaagd!
Daarnaast ben ik nog aan de slag geweest voor lil'missy haar kamertje. Wat details gemaakt. Bijv. Een handig opruimsysteem voor haarbandjes en speldjes (foto's volgen).
En tja... ik heb ook een nieuwe hobby ontdekt! Eind april deed ik een cursus slagletterslaan. Wat is dat leuk om te doen! In mei schafte ik de benodigdhede  aan en ik heb er dus nu een 2e verslavende hobby bij. Slagletters zegt het al een beetje; het zijn metaalstempels die je in een armband, sleutelhanger of zelfs bestek kunt slaan met een hamer.
Wil je er meer van zien?
Samen met een vriendin heb ik nu een webshop: www.yourstyleonly.com

Of volg ons op facebook
Na de zomervakantie hoop ik meer tijd te hebben om weer lekker te gaan haken. Tot die tijd zal ik wel wat meer van mij laten horen hier.
X
Rosaly

1 opmerking:

  1. Rosaly, ik heb de uilendeken gemaakt, heb jij hem ook op een foto om te laten zien hoe hij " af" is?

    BeantwoordenVerwijderen